Wij zijn KNALGEEL

Tot je dienst en nog een beetje meer

De brains, de bouwers en de boosters komen natuurlijk niet zomaar ergens vandaan. Deze krachtpatsers van KNALGEEL zorgen ervoor dat jouw geniale idee een geweldig product wordt:

Laura
Laura

Tekstschrijver / Projectmanagementassistent

De juiste teksten op de juiste plaats. Elke functie op een logische plek en meteen weten hoe je iets gebruikt. Als notulist en copywriter zorgt ze ervoor dat de juiste teksten op de juiste plek komen.

Leda
Leda

Grafisch ontwerper / Branding specialist

Kom je er niet uit met je merk? Leda is je rots in de branding! Jouw merk en media staan met haar creatieve ideeën sterker dan ooit.

Sido
Sido

Stagiair

Met zijn camera maakt hij de vetste foto’s voor jouw brand. Heb je dat nog niet? Geen probleem, daar kan Sido ook mee helpen!

Johannes
Johannes

Bouwer

Dit is Johannes. Hij is ervan overtuigd dat alles aan elkaar verbonden is. Atomen, softwaresystemen, mensen en planeten.

Roban
Roban

Bouwer en brains

Roban is oprichter en OG developer van Knalgeel. Leidt het team ‘like a boss’ en was al bezig met webprojecten in de wieg.

PS: Al onze overeenkomsten zijn opgesteld door René van EenvoudigRecht.nl.

KNALGEEL is er voor je


nieuwe app. API-koppeling. b2b platform. social campagne. digitale oplossing. strakke website. consultancy. inspiratie. b2c app. geniale idee.