De daden bij
de woorden

Deze toffe dingen deden we al


We houden van vernieuwen, verbeteren en vooruitkijken. Van geniale ideeën omzetten in geweldige producten. We kunnen het nog eens herhalen natuurlijk. Maar liever tonen we de daden bij de woorden. Op dit werk zijn we trots:

Case

Schade vastleggen met een app

Schadewacht

Met de Schadewacht-app voor Android en de iPhone maak je eenvoudig een rechtsgeldige nulmeting van je woning. Neem foto's, maak aantekeningen en maak het document rechtsgeldig met één tik. Niet alleen handig voor het aardbevingsgebied in Groningen...


Bekijk de case study >

Bedrijven bevrijden van oude ICT

Deskk

Dankzij Deskk hoeven bedrijven niet langer te investeren in ouderwetse en stroperige ICT-structuren. Hoe? Door een slim systeem waarop je overal en altijd kan inloggen. Én onze supersimpele dashboard waar vanuit alle ICT-zaken geregeld kunnen worden. Een directeur kan de was doen.


Bekijk de case study >
Case

ALS-patienten beter helpen

Thuiszorg Dichtbij Rimote

Met de Wat ALS-app kunnen ALS-behandelaars patiënten gemakkelijker en beter helpen. De app biedt een naslagwerk met alle informatie over elk lichaamsdeel dat kan worden aangetast door de spierziekte.

Case

De AVG in je broekzak

Verdonck, Klooster & Associates Rimote

De Europese wetgeving rondom privacy, de AVG, brengt bedrijven kopzorgen. Met informatie over de verschillende thema's binnen de AVG en handige checklists, wijst de AVG Toolkit bedrijfseigenaren, Privacy Officers en medewerkers de weg.

KNALGEEL is er voor je


nieuwe app. API-koppeling. b2b platform. social campagne. digitale oplossing. strakke website. consultancy. inspiratie. b2c app. geniale idee.