De KNALGEEL werkwijze

Zo bouwen we samen aan iets moois


Jouw idee

Het begint bij jouw geniale idee. Voor een nieuwe app, een nieuwe website, een backend-proces of een slimme tussenoplossing. In een kennismakingsgesprek schudden we elkaar de hand. Kunnen wij ons vinden in jouw idee en kan jij je vinden in KNALGEEL? Dan schudden we elkaar meteen nog eens de hand. It's go time.


De brains

We gaan aan de slag met je idee. We zien en analyseren de valkuilen, de oplossingen, de verbeterpunten, de verfraaiing. Hoe kunnen we nét iets meer uit het idee halen? Wat de uitdaging ook is: we slaan aan het denken en schetsen. De gedachten en concepten delen we met je. Als onze neuzen dezelfde kant op staan, gaan we de volgende fase in.

De bouwers

Bouwen zit in ons bloed. We tuigen het framework op, geven invulling en voeren uit wat we hebben afgesproken. En misschien nog wel ietsje meer. We leveren graag een resultaat dat niet alleen werkt - maar dat de juiste mensen ook wíllen gebruiken. We spreken af welke stappen je tussentijds wilt inzien - en weten elkaar altijd te vinden bij vragen of sparren. Je idee, groot of klein, wordt werkelijkheid. Opgeleverd zoals jij het wil.


Het beheer

Na de bouw ligt de bal weer bij jou. Je krijgt het beheer van je kersverse wereldverbeteraar in eigen handen - en geniet van totale controle. Met ons eigen onderhouden Athena doe je aanpassingen en toevoegingen aan je front- en backend, app of website in een handomdraai. Heb je aanzienlijke aanpassingen of doorontwikkeling nodig? Dan hebben we daar waarschijnlijk al afspraken over gemaakt. Zoniet? Dan doen we het nu en blijven we samen optrekken. Zo kan je ook op lange termijn snel schakelen.De boosters

Gefeliciteerd, de basis staat! Maar: er kan nog een schep bovenop. Want hoe goed ons gezamenlijke resultaat ook is: je hebt niks aan een geniaal idee als niemand ermee in aanraking komt. Dankzij onze kennis over gebruikersfunnels, social media-strategie en slimme *growth hacking*, zorgen we voor een aandachttrekkende en aanzuigende werking naar je product. We staan je graag bij in de volgende stap. Activeer de boosters!


Mag het een onsje technischer?

Natuurlijk. KNALGEEL is van huis uit gespecialiseerd in het bouwen en meedenken over native en hybride apps, geschreven in React Native, Ionic en Swift. Voor de websites gebruiken natuurlijk ook de laatste technieken. Ons framework bouwen we op Laravel. Bij oplevering krijg je zelf de controle over ons eenvoudige en krachtige Athena, waarin aanpassingen in een handomdraai zijn gedaan. Wil je gebruik maken van een andere toolset? Daar valt natuurlijk over te praten.

KNALGEEL is er voor je


nieuwe app. API-koppeling. b2b platform. social campagne. digitale oplossing. strakke website. consultancy. inspiratie. b2c app. geniale idee.